EJS kohtus kindlustusühistu Üks esindajatega

EJS kohtus kindlustusühistu Üks esindajatega

847
Koosolekul osalesid (vasakult): Tarmo Lääne, Henri Jääger, Jaanus Vaiksoo ja Tõnis Korts. Foto: EJS

31. augustil väisasid EJS-i kindlustusühistu Üks juhatuse liige ja eestvedaja Tarmo Lääne ning kommunikatsiooniekspert Henri Jääger.

Eesti Jahimeeste Selts (EJS) on Üks kindlustusühistu üks asutajatest. EJS-i tegevjuhi Tõnis Kortsu sõnul oli kohtumise eesmärgiks ülevaate saamine kuidas ühistu tegevus on arenenud. Samuti arutati uute liikmete kaasamise võimalusi. „EJS-i huvi on arendada jahimeestele vajalike kindlustustooteid. Oleme oma arengus jõudnud sinnamaani, et hakata ennast ja ümbritsevaid võimalikke õnnetuste eest kindlustama. Konservatiivse ühinguna valisime selleks võib-olla pikema tee läbi kindlustusühistu moodustamise, aga pikemas perspektiivis on see kindlasti nii jahindusele kui jahimeestele kasulikum,“ ütles Korts.

„Ühiskonnana oleme arenenud faasi, kus peaksime ise oma riigi asjades rohkem kodanikualgatust ja initsiatiivi näitama. Parim viis otsustusõigus tagasi saada on seda teha ühistulise tegevuse kaudu,“ lisas ta.

Kindlustusühistu on tulundusühistu ettevõtluse vormi alaliik, mis võimaldab kindlustusandjana teenuseid pakkuda. Kindlustusühistu luuakse liikmete poolt ja tegevuse peaeesmärk on liikmetele õiglase hinnaga vajalike kindlustusteenuste osutamine. Kindlustusühistu visiooniks on luua ühistu, mis pakub klientidele nende vajadustest lähtuvaid kindlustuslahendusi ja maksab liikmetele omanikutulu. Missioon on pakkuda liikmetele optimaalseid kindlustuslahendusi nende muutuvatest vajadustest lähtuvalt.

Ühistu asutajad on Eesti Jahimeeste Selts, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Eesti Omanike Keskliit, Eesti Korteriühistute Liit, Eestimaa Talupidajate Keskliit, Tartu Hoiu-laenuühistu, Eesti Aiandusliit, Eesti Akordioniliit, 2 ettevõtet ja 13 eraisikut. Loe ühistust lähemalt siit.