Viidike lasketiiru arendusplaan on hoo sisse saanud!

Viidike lasketiiru arendusplaan on hoo sisse saanud!

1131

Viidike tiiru arendusplaan on hooga käima tõmmatud. Et plaani rahaline seis on hea ja uus hooaeg kohe ukse ees, oleme teinud nii kuuli- kui ka haavliradade esimesed projektikoosolekud ning samuti otsused. Kuuliradade juhtgrupp tegutses kiiresti ning tänaseks ootavad tiirus esimesi laskepäevi kolm elektroonilist märklauda: üks siga ja kaks põtra.

Searajal on juba tehtud esimesed testseeriad ja süsteem toimib hästi. „Nüüd hakkavad järjekorrad vähenema ja laskur saab arvutiekraanilt tagasisidet vahetult iga lasu järel,“ rõõmustas searaja pealik Veljo Jalak (pildil) Kambja Jahiseltsist.

Seoses uute märklaudadega on vaja veel täiustada märkide alusvankreid,
kuid Kane Metall AS-i abiga saavad need lähiajal korda.

Ekraanilahendused laskuritele ja pealtvaatajatele aitab välja mõelda ja teostada Digisec OÜ.

Ka haavlimehed ei ole püssi põõsasse visanud ning pärast esimest juhtgrupi koosolekut oodatakse Prantsusmaalt hinnapakkumise täpsustust. Kui tingimused sobivad ja koroona võimaldab, peaksime saama peatselt uued heitemasinad koos märkide elektroonilise päästmise- ning maksesüsteemiga. Need tagaksid märkide tõrgeteta lennu ja lubaksid lennukaari kiiresti ümber seadistada – kõik see peaks rahuldama ka kõige nõudlikuma laskehuvilise vajadused.

Täna õhtuks, 23.04.2021, on tiiru uuenduste finantseerimiseks saadud kokku 22100 eurot, mis on 40% kogu investeeringu mahust.
Projekti on toetanud 25 era- ja 5 juriidilist isikut. Laenuandjate nimesid vaata siit.

Tartu Jahindusklubi poolt täname kõiki, kes on juba jõudnud arendusplaanile rahaliselt õla alla panna ning loodame, et ka teised jahimehed ja laskmishuvilised peavad vajalikuks ning leivad võimaluse plaani elluviimist toetada. Eesmärk on ju üks: et meil kõikidel oleks kindlam kütiliinis seista või ajust välja astuda. Arendusplaaniga saab tutvuda siin.

Küsi lisainfot: Jaak 5134390, Tõnu 5505903.

 

JAGA