Koolitus “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus” toimub 17. jaanuaril 2025 veebikeskkonnas.
Registreerumine kuni 13. jaanuarini 2025. Registreeruda saab siin.
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas kell 10.00-15.15. Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 95 eurot.
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
- Rümpadelt proovide võtmine.
Koolituse kohta saab lähemalt lugeda maaülikooli lehelt.