Maaülikool teeb taas lihatoodete ja hügieeni koolituse

Maaülikool teeb taas lihatoodete ja hügieeni koolituse

189
Foto: Flickr

Koolitus “Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus” toimub 17. jaanuaril 2025 veebikeskkonnas.

Registreerumine kuni 13. jaanuarini 2025. Registreeruda saab siin.

Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas kell 10.00-15.15. Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).

Koolituse maksumus: 95 eurot.

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
  • Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
  • Tapahügieen ja selle olulisus;
  • Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
  • Rümpadelt proovide võtmine.

Koolituse kohta saab lähemalt lugeda maaülikooli lehelt.