2017. a jahimeeste kokkutuleku koosolek

2017. a jahimeeste kokkutuleku koosolek

4815

Eelmisel nädalal toimus esimene jahimeeste XXXVII kokkutuleku koosolek. Kuna juhatus kinnitas toimumispaigaks Toosikannu puhkekeskuse, võttis korraldusmeeskond suuna, et mitte teha Toosikannu 3, vaid kohe algusest teha midagi uut ja huvitavat.

Plaanis on kutsuda rohkem jahimehi ka välismaalt, et lisada jahimeeste suursündmusele rahvusvahelist mõõdet. Paljude riikide jahimehed on väga huvitatud meie kokkutuleku külastamisest, sest neil sellist suur traditsiooni ei ole. 

Eks hoiame teid korraldamise arengutega kursis, praegu aga tasub juba varakult kirja panna

07.-09.07.2017. Kohtumiseni Toosikannul!


Palju on küsitud, et miks Toosikannu. Toosikannu on hea oma asukoha poolest ning seal on piisavalt ruumi kõigile osalejatele. Juhatuse protokollis oli kirjas järgmine: 

“Jahimeeste kokkutuleku korraldamisest 2017 ja 2018 ning jahirahu väljakuulutamisest 2017 rääkis tegevjuht Tõnis Korts. On peetud läbirääkimisi erinevate piirkondadega, aga soovi kokkutuleku korraldamiseks järgmiseks aastaks ei ole EJS-le tulnud. Tegevjuhtide nõupidamisel tutvustati tekkinud olukorda ka juhtidele. Valmisolekust vajadusel kokkutulek korraldada on teada andnud Toosikannu Puhkekeskus.

Juhatus arutas olukorda ja otsustas Eesti jahimeeste kokkutuleku 2017 korraldada Toosikannul ning alustada läbirääkimisi 2018. aasta kokkutuleku korraldamiseks Läänemaa, Ida-Virumaa, Tartumaa ja Hiiumaa jahimeestega. Hinnati ka seda, et Toosikannul on olemas hiigelsuure sündmuse korraldamiseks vajalik infrastruktuur, sh kaasaegne lasketiir. Kokkutuleku platsi ettevalmistamiseks ja kohaldamiseks mujal piisavat aega enam ei ole.”

JAGA