Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus

Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus

4102

POOLSUITSUVORSTI VALMISTAMISE KOOLITUS

Aeg: 3. aprillil kell 11.00–16.00. 
Koht: Toosikannu Puhkekeskus, Käru vald, Raplamaa
Koolitaja: AS Veikandi tehnoloog Anita Koik  

Programm:

  1. Sissejuhatus 
  2. Lühidalt lisaainetest ja lisanditest
  3. Tooraine ettevalmistus
  4. Soolikate ja vorstikestade ettevalmistus
  5. Poolsuitsuvorstide valmistamise tehnoloogiline skeem (teoreetiline osa).
  6. Poolsuitsuvorsti valmistamine (maitseainete ja liha kaalumine; vorstikestade ja soolikate ettevalmistus; vorstisegu valmistamine ja pritsimine kesta).
  7. Kohapeal valmistatud toote suitsetamine ja maitsmine.

Koolitus toimub juhul kui saame kokku vähemalt 20 huvilist. Osavõtutasu 30 eurot, tasuda kohapeal. Huvilistel palume registreerida koolitusele 1. aprilliks.

Registreerimine: valdo@toosikannu.ee, tel 56 935 465 

Vorstikoolitus3

JAGA