Metssealihast vorsti tegemise koolitus (grupid täis)

Metssealihast vorsti tegemise koolitus (grupid täis)

2787


Registreerumine on lõppenud! 
Huvi koolituse vastu olli väga suur! Kuna nii lühikese aja jooksul registreerus kahe koolitusgupi jagu huvilisi, teemegi ühe asemel kaks koolitust ning registreerunutega võetakse ühendust. Võimalusel pakume edaspidi uusi koolitusaegu (läbirääkimised käivad ka Lõuna-Eesti koolituse osas). 

Seoses sigade Aafrika katkuga on metssigade küttimislimiit väga suur ning jahimeestel on aina rohkem vajadust metssealihast tooteid valmistada. Sellega seoses pakume võimalust osaleda metssealihast vorsti tegemise koolitusel, et soovi korral saaksite ise lihast vorsti teha. 

Aeg: 27. oktoobril kell 16.00–20.00.
Koht: Tallinnas EJS keskuses Kuristiku 7
Koolitaja: AS Veikandi tehnoloog Anita Koik  

Programm:

  1. Sissejuhatus  (5 min).
  2. Lühidalt lisaainetest ja lisanditest (15 min).
  3. Tooraine ettevalmistus (15 min).
  4. Soolikate ja vorstikestade ettevalmistus (15 min).

POOLSUITSUVORSTIDE VALMISTAMINE

  1. Poolsuitsuvorstide valmistamise tehnoloogiline skeem (teoreetiline osa) (30 min).
  2. Poolsuitsuvorsti valmistamine (maitseainete ja liha kaalumine; vorstikestade ja soolikate ettevalmistus; vorstisegu valmistamine ja pritsimine kesta).
  3. Kohapeal valmistatud toote grillimine (kuna puudub suitsutamise võimalus).

Osavõtutasu 20 eurot, tasuda kohapeal. 

Lisainfo: ejs@ejs.ee, tel 6025970 






SHARE